25 березня 2022, 11:04, Політика

Кабмін затвердив на 4 роки головою правління «Укрзалізниці» Олександра Камишіна

24 березня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 24 березня затвердив в.о. голови правління «Укрзалізниці» Олександра Камишіна на 4 роки на цій посаді. Про це написав Олександр Камишін у Telegram. 

«Сьогодні Кабмін затвердив нашу #залізну_команду Правління на постійній основі. Члени правління затверджені на 3 роки, я на 4. Так подала Наглядова Рада, Кабмін підтримав. Вдячний всім за довіру — міністру інфраструктури, Наглядовій Раді, Кабміну, Президенту», — написав Камишін.

Він зазначив, що вже забув, що в нас чергові тимчасові повноваження закінчувались 31 березня.

І першого квітня я б просто проснувся, проглянув би оперативний звіт за ніч, провів селектор з начальниками доріг, і пішов би далі працювати. Бо і я, і вся команда залізничників зараз просто живе ділом, яке ми робимо щодня. Якщо хтось ще пам’ятає, то нас вже тричі «тимчасово» призначали за останні 7 місяців», — зазначив Олександр Камишін.

Він додав, що тепер сторінку «тимчасового правління» буде перегорнуто.

Починаємо з чистого листа. За відведений нам час треба ще встигнути довоювати війну, а потім все відбудувати! — додав Олександр Камишін.

Нагадаємо, що Укрзалізниця допоможе збудувати нову економіку України, вважає голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

 

в