11 березня 2022, 14:00, Соціалка

Лещенко розповів про зміни у бронюванні військовозобов’язаних

Керівникам підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва необхідно повторно подати документи на бронювання військовозобов’язаних за оновленою процедурою. Про це у facebook написав міністр АПК Роман Лещенко. 

За його словами, це зумовлено змінами до постанови КМУ від 7 березня 2022 року № 218 та вимогами постанови КМУ від 3 березня 2022 року № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану».

Він додав, що потрібно надіслати дані до Мінагрополітики на e-mail: mobagro2022@gmail.com:

1. Лист із пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних із відповідним обґрунтуванням, зазначенням електронної адреси, контактних номерів телефонів та осіб за відповідною формою.

2. Пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою, що додається, у форматі Excel.

Форми за посиланням.

Для оперативного опрацювання матеріалів файли необхідно називати у форматі:

  • Рік;
  • Місяць;
  • Число (коли подаються пропозиції);
  • Скорочене найменування організації;
  • Кількість працівників що подаються для бронювання.

Наприклад:

2022.03.09.Украгрозерно.13.pdf;

2022.03.09.Украгрозерно.13.xlsx.

Звертаюся до керівників підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва, які вже надали пропозиції та отримали витяг із наказу Мінекономіки, інформувати у триденний термін Мінагрополітики про звільнення військовозобов’язаного (виключення зі списків, переведення на іншу посаду) або ліквідацію суб’єкта господарювання», – зазначив міністр.

Лещенко наголосив, що всі ці заходи вживаються для своєчасного проведення посівної кампанії, гарантування стабільного виробництва с/г продукції та продовольства, які потрібні для забезпечення потреб Збройних Сил України й українського населення.

Телефон для довідок: +38063-181-51-83.

в