3 березня 2022, 07:00, Харчова безпека

Підвищення цін на продукти – скарги від громадян приймає Держпродспоживслужба

Держпродспоживслужба фіксує звернення українців на непомірне завищення цін на харчі та продовольство у магазинах та торгівельних мережах. Про це повідомляється ДПСУ на свій сторінці в фб.

«До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів! У часи, коли вся країна згуртувалася для протидії військовій агресії, підвищення цін на хліб та інші продукти є неприпустимим», –  сказано у повідомленні служби.

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів звертає увагу на те, що ціни на продукти харчування мають залишатися на рівні цін, що були встановлені станом на 23.02.2022. Держпродспоживслужба також просить громадян повідомляти про випадки завищення цін на продукти харчування.

У разі виявлення завищення цін на продукцію ДПСУ просить повідомте Держпродспоживслужбу або її територіальні органів за:

  • електронною поштою info@dpss.gov.ua; 
  • телефонами (050) 230 04 28, +380 (96) 000 98 23;
  • через чат-бот, який працює в месенджері Телеграм.
  • також ви можете звертатись до територіальних органів Держпродспоживслужби, контакти яких можна знайти на сайті dpss.gov.ua.

 
У зверненні чітко слід вказати найменування та адресу магазину й назву населенного пункту.

Нагадаємо, що відновив роботу офіційний сайт Мінагрополітики  – дивіться на ньому перелік вжитих кроків для агаріїв у повоєний час. Уряд запровадив держрегулювання цін на соціальні продукти.
  

в