27 січня 2022, 09:28, Політика

Аграрний бізнес готується до можливого загострення війни з Росією — деталі

Сьогодні, на тлі ризиків ескалації воєнної агресії з боку РФ проти України, українські та закордонні експерти розглядають сценарії як повномасштабного вторгнення, так і точкові удари в певних регіонах країни. AgroPolit.com разом із фаховими держслужбовцями та представниками аграрного ринку спробували з'ясувати готовність країни до зміцнення «аграрного фронту». Про це ідеться у матеріалі «Аграрний фронт: бізнес готується до війни з Росією».

«Саме АПК приносить країні значну частку валютної виручки через експорт, а також формує ключові пункти продуктової безпеки країни», — наголошує AgroPolit.com.

 

Тому ескалація воєнного конфлікту на території України може завдати країні суттєвої шкоди і поставити під питання цілісне існування галузей, які відповідають за стабільність країни.

Криза завжди дає певні можливості, а щоб керувати, захищати, нарощувати земельний банк, варто дізнатися про комплексний курс «Земельні Котики».

Більше читайте за посиланням.

Нагадаємо, що загострення військового конфлікту в Україні та повномасштабне вторгнення Росії може спровокувати продуктовий дефіциту у всьому світі.

в