20 січня 2022, 15:30, Фінанси

До торгів з продажу газу на лютий допущено 256 виробників соціально значущих продтоварів

На Українській енергетичній біржі 19-21 січня тривають торги з продажу газу власного видобутку на лютий для підприємств, що здійснюють виробництво соціально значущих продовольчих товарів. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Торги з продажу газу для виробників соціальних продовольчих товарів проводяться відповідно до постанови Кабінету Міністрів № 19 від 12.01.2022 «Про затвердження Порядку організації та проведення біржових торгів з продажу природного газу власного видобутку для задоволення потреб суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість».

До спеціальних торгів природним газом допускаються виробники харчових продуктів, що мають істотну соціальну значущість. Відповідні виробники задля участі у торгах подають заявку до розгляду комітету з нагляду, створеного при Міненерго на затверджену електронну адресу gas.auction@mev.gov.ua. Наразі до торгів допущено 256 виробників різної форми власності. 

Зі списком можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, Кабмін не підтримав включення пшеничного хліба до переліку соціально значущих товарів.

 

в