12 листопада 2021, 16:03, Політика

Голова Державного агентства меліорації та рибного господарства Артем Ріпенко офіційно заступив на посаду

Сьогодні, 12 листопада, колективу Державного агентства меліорації та рибного господарства України було офіційно представлено нового очільника Артема Ріпенка.  Про це повідомляє Мінагрополітики.

Представляючи нового керівника, Державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства України Віктор Канцурак зазначив:

«Новий керівник Держрибагентства Артем Ігорович — є не лише освіченою людиною, а й має значний професійний досвід. Сподіваюся, що молодому та амбітному керівникові за підтримки Мінагрополітики вдасться створити потужну команду професіоналів, які достойно приймуть виклики сьогодення і виведуть Агентство у перші ряди ефективно працюючих агентств України».

Артем Ріпенко, виступаючи з вітальним словом перед колективом, зазначив на важливості колективної роботи для реалізації стратегічних завдань.

Наразі перед нами стоїть значна кількість важливих пріоритетних завдань. Від колективу я очікую повної мобілізації професійних знань та навиків, а також сподіваюся на ефективну і плідну роботу», – сказав він. 

Детальніше: Артема Ріпенка призначено Головою Державного агентства меліорації та рибного господарства України розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10.11.2021 № 1421-р.

Артем Ріпенко – фаховий юрист, доктор юридичних наук, має освіту з державного управління, психології, землеустрою та кадастру. До призначення Головою Держрибагентства працював на посаді заступника директора Державного центру зайнятості України.

Нагадаємо, що уряд підтримав передачу функцій територіальних органів Держрибгоспу до Державного агентства з питань меліорації.

 

в