21 жовтня 2021, 14:42, Держпідтримка

Мінагрополітики збирає пропозиції аграріїв щодо держпідтримки у використання меліорованих земель

Міністерство аграрної політики та продовольства України ініціює внесення змін до постанови про держпідтримку аграріїв, які використовують меліоровані землі. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що Мінагрополітики зацікавлене у тому, щоб кошти у розмірі до 25 % вартості витрат (без урахування податку на додану вартість) за введені в експлуатацію зрошувальні системи з 1 листопада 2020 року по 31 жовтня 2021-го були спрямовані українським аграріям.

Для цього 22 жовтня 2021 року буде організовано спеціальне обговорення.

Тому сьогодні до 17:00 приймаємо пропозиції від аграрної спільноти щодо шляхів вдосконалення механізму такої держпідтримки. Пропозиції надсилайте, будь ласка, на електронну адресу first.deputy@minagro.gov.ua», — йдеться у повідомленні.

Станом на зараз триває обговорення пропозицій профільних аграрних асоціацій, громадських об’єднань та обласних державних адміністрацій щодо нових напрямків державної підтримки агропромислового комплексу на 2022 рік:

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України опублікував постанову про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі.

Текст постанови дивіться за посиланням.

в