друкувати


Оприлюднено портрет земельного власника та очікувані ціни на землю

3 липня 2021, 08:30

Лише 10% українців готові продавати земельні паї (за ціною від $6 тис. до $12 тис.), а купувати – майже половина ($1 – 2,5 тис.). Про це йдеться у аналітичному матеріалі AgroPolit.com.

Зазначається, що на запитання «Яким би ви хотіли бачити у майбутньому обіг земель сільськогосподарського призначення в Україні?» 24,5% опитаних відповіли, що земля взагалі не повинна продаватися і купуватися, 23,1% – за оренду, 10,7% хочуть залишити все як є, 3,9% – прихильники націоналізації усіх чорноземів. 

На старті обігу земель сільськогосподарського призначення AgroPolit.com підготував дайджест матеріалів, які стануть у нагоді всім учасникам земельного ринку та громадянам, що лише збираються взяти участь у цьому процесі. Ми підготували зріз всіх етапів підготовки до старту обігу землі сільськогосподарського призначення та правил гри безпосередньо після його відкриття.

Детальніше про портрет земельного власника та очікувані ціни на землю читайте за посиланням.

Нагадаємо, ціна землі в Україні підвищуватиметься щороку — вартість земділянок сільськогосподарського призначення буде зростати на 7−10%.