друкувати


Названо аграрні законопроекти, які розглянуть у Раді найближчого тижня

15 лютого 2021, 13:00

Озвучено, які аграрні законопроекти будуть розглянуті депутатами на засіданні Верховної Ради України 16 – 19 лютого 2021 року. Про це повідомляє сайт парламенту.

Зазначається, що 16 лютого у другому читанні планується розглянути Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту лісів, запобігання пожежам на землях лісового та водного фонду, торфовищах та на землях інших категорій №3526. 

Також на цей день запланований розгляд у першому читанні проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання діяльності фермерських господарств №4046.

У четвер, 18 лютого, Рада планує розглянути проект Закону про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві (повторне перше читання) №3205-2

Також у повторному першому читанні планується розглянути проект Закону про внесення змін до Закону України «Про аграрні розписки» та деяких інших законодавчих актів України щодо функціонування та обігу аграрних розписок №2805-д. 

У другому читанні планується розглянути проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття в другому читанні та в цілому як закон проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо єдиної правової долі земельної ділянки та розміщеного на ній об'єкта нерухомості) №0850-П.

Законопроекти, які завершують земельну децентралізацію №2194 і №2195 планується розглянути на сесійному тижні 2-5 березня.

Нагадаємо, що основні аграрні законопроекти для ухвалення Радою на 2021 рік.