друкувати


Уряд обиратиме голову Держпродспоживслужби без конкурсу

23 квітня 2020, 10:43

На час протидії коронавірусу в межах закону про зміни до бюджету №3279-д послабили процедуру відбору керівників держорганів — жодного конкурсу, лише співбесіда. Про це пише головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова  у матеріалі.

«В нинішніх умовах особливо важлива прозорість кадрових призначень. На час протидії коронавірусу в межах закону про зміни до бюджету №3279-д послабили процедуру відбору керівників держорганів — жодного конкурсу, лише співбесіда. Яка ж це прозорість? Яскравий її приклад — обрання голови Держпродспоживслужби», — йдеться у матеріалі.

Зазначається, що пів року минуло від старту конкурсу на голову Держпродспоживслужби, а Кабмін і досі не оголосив переможця, попри те, що до фінішу дійшли чотири кандидати: Ігор КузінСергій ГлущенкоГеннадій ГадзовськийГеннадій Супіханов.

У прозорості цієї процедури колишній очільник МЕРТу Тимофій Милованов не сумнівався ані дня, але віз і нині там. Чого чекають? Покращення чи послаблення кадрових правил? Співбесіда — це не конкурс», — йдеться у матеріалі.

Деталі читайте за посиланням.

Нагадаємо, у Мінекономіки анонсували зміни у команді відомства.