14 березня 2020, 07:30, Політика

Супіханов розповів, як опинився серед претендентів на посаду в.о. глави Аграрного фонду

Претенденту на пост глави Держпродспоживслужби Геннадію Супіханову запропонували тимчасово очолити ПАТ «Аграрний фонд» до моменту оголошення конкурсу на нового керівника. Про це йдеться у матеріалі AgroPolit.com.

«Тоді уряд шукав менеджера на це ДП, бо попереднього, настільки зрозумів, прийняли рішення звільнити. Я написав заяву, але питання постійно переносилося і зрештою призначили іншу людину. Для мене це було навіть полегшення, бо я від самого початку готувався до подачі документів на конкурс на голову Держпродспоживслужби. 22 листопада 2019 року я це зробив», — повідомив Геннадій Супіханов.

За його словами, рішення йти на конкурс глави Держпродспоживслужби він приймав самостійно. Геннадій Супіханов вважає, що, знаючи зсередини ринок і бачачи його проблеми, він чітко усвідомлює, що на посту глави Держпродспоживслужбивін може бути найбільш корисний своїй країні.

Я вважаю себе досвідченим менеджером саме в агро, який має великий багаж практичних знань. Рішення йти на конкурс голови приймав самостійно і для багатьох моїх рідних та друзів воно стало несподіваним. У даній ситуації, знаючи зсередини ринок і його проблеми, я чітко усвідомлюю, що на посаді голови Держпродспоживслужби я можу бути найбільш корисним своїй країні, — сказав він.

Нагадаємо, названо основну проблему Держпродспоживслужби.
 

в