друкувати


Об’єднання міністерств вважають помилкою, продиктованою з ЄС

4 березня 2020, 15:30

Об’єднання міністерств, як Мінекономіки та Мінагро та інших, було помилкою, продиктованою з ЄС. У цьому переконаний депутат від фракції «Слуга народу», голова Комітету ВР з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха в ексклюзивному коментарі AgroPolit.com для публікації Реабілітація Мінагрополітики. Оцінки парламентарів та пропозиції для уряду.

«Візьміть результати роботи МЕРТу за 6 місяців, і це очевидно, нема про що думати, є чіткі цифри. Це була помилка – об’єднання двох міністерств. Такою ж помилкою є відсутність МінАПК. В погоні за ідеологічними рекомендаціями західних партнерів і донорів ми наробили багато помилок, і уряд наробив багато помилок, тому слід реабілітуватися», –  сказав Наталуха.  

Нагадаємо, Тимофій Милованов працюватиме на посаді міністра агрополітики, поки не буде реалізовано земельну реформу. Про призначення міністром реанімованого відомства Володимир Зеленський розмовляв з Миловановим вночі з 3 на 4 березня. Той на початку відмовився від такої роботи, а потім за джерелами прийняв пропозицію.