друкувати


Завтр працівники «Укрлендфармінгу» та «Авангарду» вийдуть на акцію протесту під стіни Ради

4 лютого 2020, 15:10

Працівники «Укрлендфармінгу» та «Авангарду» вийдуть під стіни Верховної Ради 5 лютого о 09:00 на акцію протесту проти знищення робочих місць і за відставку Артема Ситника. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Ми – колектив великого аграрного підприємства, в якому працює майже 30 тисяч українців. Ми – люди праці, які хочуть працювати в Україні і для України. НАБУ під керівництвом Артема Ситника вже кілька місяців поспіль намагається знищити нашу компанію. Проводяться безглузді допити 10 тисяч людей, щоб залякати нас і зірвати посівну, відкриваються з ініціативи НАБУ справи, в яких заявляється, що ми ніби не побудували два найбільших в Євразії птахокомплекси – «Авіс» та «Чорнобаївське», які працюють із 2013 року, платять багатомільйонні податки і дають роботу місцевим молодим спеціалістам.

Артемом Ситником, який судом визнаний корупціонером, керує помста, заради якої він готовий нищити все – економіку країни, робочі місця, долі людей. Ми зверталися до всіх інстанцій, ми стукали в усі двері, щоб нас почули і зупинили свавілля корупціонера Ситника. У нас не лишилося інших можливостей захистити себе, окрім акцій протесту.

Ми закликаємо всіх українців, кому небайдужа доля країни, хто не хоче бачити Україну бідною, пограбованою корупціонерами країною, з якої молодь виїхала на заробітки за кордон, вийти разом із нами до Верховної Ради України 5 лютого з 09:00 на акцію протесту проти знищення робочих місць і за відставку Артема Ситника», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, власник компанії Ukrlandfarming Олег Бахматюк заявив, що його «замовив» Андрій Богдан — голова Офісу президента