друкувати


Аграрний комітет пішов на компроміс — депутати всіх фракцій можуть переголосувати подані поправки

30 січня 2020, 12:16

Аграрний комітет розпочав додатковий розгляд поправок до законопроекту про ринок землі № 2178-10 від всіх фракцій, які були не прийняті під час голосування за поправки до другого читання. Перегляд поправок відбувається на засідання аграрного комітету, яке триває наразі.

Присутні депутати озвучують свої поправки і члени комітету визначаються підтримати чи відхилити їх. Свої позиції уже озвучила «Європейська солідарність», наразі їх озвучує «Батьківщина».

«Ми даємо можливість всім депутатам висловити свої правки і ща згоди комітету підтримати їх і рекомендувати до другого читання у сесійній залі. Сподіваюся, що у лютому приступимо до голосування законопроекту 2178-10 у другому читанні», — заявив у ексклюзивному коментарі AgroPolit.com голова аграрного комітету Микола Сольський.

Нагадаємо, що історію розгляду і прийняття законопроекту про землю 2178-10 читайте у матеріалі Бій за землю переноситься на січень: чи збереться Рада на позачергове засідання, щоби прийняти земельний закон?

Текст законопроекту про ринок землі — за посиланням. Земельний план дій уряду, президента та парламенту на 2020 рік читайте у матеріалі Земельна реформа 2020 — план дій на рік уряду Гончарука, парламенту Разумкова та президента Зеленського.