друкувати


У Зеленського вже написали половину земельної концепції

30 липня 2019, 14:03

Проект земельної концепції уже готовий на половину, а чернетка закону про обіг с/г землі до 1 вересня не буде винесена на публічне обговорення. Деталі про концепцію повідомив співрозмовник AgroPolit.com у офісі президента, а щодо закону – розповів на прес-конференції голова офісу Андрій Богдан.

Нагадаємо, що раніше Президент України Володимир Зеленський повідомив, що рішення щодо ринку землі запустять у вересні. Аграрний комітет парламенту 8-го скликання розробив земельну концепцію і 4 варіанти земельного закону.

«До першого вересня Верховна Рада не встигне розпочати свою роботу, відповідно і закон про ринок землі не буде поданий до цього часу. Але ми активно працюємо в законодавчому руслі і всі обіцянки будуть виконані», — заявив голова Офісу Президента Андрій Богдан під час прес-конференції, відповідаючи на питання AgroPolit.com.

Більше деталей щодо закону він не надав. Однак, як стверджують джерела AgroPolit.com у Офісі Президента, наразі земельна концепція розроблена на половину. «Остаточного варіанту немає. Вонанаповнюється — приблизно половина, — говорить наш співрозмовник.