20 травня 2019, 07:30, Логістика/Техніка

Миколаївський аеропорт отримав ліцензію на авіаперевезення ВРХ

Комунальне підприємство «Миколаївський міжнародний аеропорт» Миколаївської обласної ради на наступному тижні може отримати ліцензію на вантажні авіаперевезення худоби. Про це заявив директор комунального підприємства Федір Барна, пише nikvesti.com.

Нагадаємо, українські корови отримають нові паспорти.

За словами Федора Барни, співробітники Державної авіаційної служби на наступному тижні приїдуть у Миколаївський аеропорт і перевірять, чи усунуто раніше надані зауваження.

«Державіаслужба надала нам зауваження, які ми повинні усунути до видачі нам сертифіката на вантажоперевезення. Наступного тижня до нас в аеропорт приїде Державіаслужба, її співробітники. Якщо вони побачать, що у нас все в порядку, тоді ми можемо отримати сертифікат на вантажоперевезення. Ми все усунули, все в порядку», — заявив Федір Барна.
Директор зазначає, що даний сертифікат дозволить аеропорту займатися перевезенням худоби в Ірак.

Єдине, що потрібно відзначити, що ми зараз отримуємо сертифікат на живої худоби, на Ірак. У бізнесменів в Україні є економічні відносини з Іраком. Ми як аеропорт забезпечимо можливість перевезення даного вантажу й на цьому зможемо заробляти гроші», — зазначив директор аеропорту.

в