14 листопада 2018, 14:00, Політика

Аграрна партія не потрапила у ТОП-10 кандидатів на парламентські вибори

Аграрна партія посіла б 12 місце на парламентських виборах, якби вони відбулися наступної неділі. Про це свідчать результати соціологічного дослідження щодо електоральних настроїв українців, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, Центром ім. Разумкова та соціологічною групою «Рейтинг».

Нагадаємо, названо варіанти участі Святослава Вакарчука у виборах в 2019 році.

За результатами дослідження, Аграрну Партію готові підтримати 1,4% тих, хто визначився з вибором і має намір взяти участь у голосуванні. 

Перші місця посіли б «Батьківщина» (21,7%) та партія «Слуга народу» (11,4%). П’ятивідсотковий бар’єр також долають «Громадянська позиція» (9,8%), «Опозиційний блок» (9,2%), БПП «Солідарність» (8,1%) та «Радикальна партія» (7,0%).

Аудиторія опитування – населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 10000 респондентів. Дослідження було проведене 19 жовтня – 2 листопада методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,0%.

в