Стало відомо, хто опікуватиметься євроінтеграцією в Мінагропроді – джерело
Стало відомо, хто опікуватиметься євроінтеграцією в Мінагропроді – джерело

Завтра мають призначити заступника міністра аграрної політики  і продовольства України  з питань євроінтеграції.  Як  повідомили AgroPolit.com одразу кілька джерел на аграрному ринку  ним стане  керівник проекту "Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках повної та всеохоплюючої угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС" Ольга Трофімцева.

Читати до теми: "Анатомія" просування українського аграрного експорту: коротко про важливе

«Завтра має завершитися перевірка  і на засіданні КМУ її офіційно  призначать. Вона опікуватиметься питаннями  євроінтеграції  і замінить на цій посаді Владиславу Рутицьку», – говорить джерело  видання.

Як  уточнив інший співрозмовник  з  Мінагропрода, наближений до керівництва відомства, питання по Трофімцевій було  вирішене вже давно, «залагоджувалися лише формальності».

«Її кандидатуру обрали, бо  вона наче  б то  рівновіддалена від  усіх.  Але до неї були питання, адже раніше вона співпрацювала  з однією з галузевих  асоціацій – УКАБ», – відмітило джерело.

AgroPolit.com зателефонував Трофімцевій з питанням щодо  можливого  призначення.

«Поки що  я нічого не  коментую. Давайте дочекаємося завтра», – сказала вона.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...