друкувати


Підприємству, яке не повернуло зерно ПАТ «Аграрний фонд», вручили підозру

3 жовтня 2018, 10:45

За зверненням ПАТ «Аграрний фонд» Управління захисту економіки Національної поліції України провело попереднє розслідування та вручило підозру керівництву ТОВ «Українська зернова компанія «Грейнкор» у зв'язку з неповерненням зерна ПАТ «Аграрний фонд». Про це повідомляє прес-служба товариства.

Нагадаємо, Аграрний фонд і ДПЗКУ увійшли в ТОП-100 найбільших держкомпаній України.

ТОВ «Грейнкор» в особі її директора Зеленої А.І. уклали форвардний контракт з ПАТ «Аграрний фонд» на поставку зерна пшениці і отримали грошові кошти в якості авансу. Однак вищезазначене товариство свої зобов'язання перед ПАТ «Аграрний фонд» не виконало: поставки зерна не здійснило і кошти не повернуло. Наразі, за інформацією Управління захисту економіки, керівництво ТОВ «Грейнкор» підозрюється у привласненні майна в особливо великих розмірах, відповідно до ст. 191 КК України.

ПАТ «Аграрний фонд» звертається до агровиробників виконати обов'язки, згідно з контрактом, та наголошує на необхідності своєчасного повернення зерна або коштів, які були отримані під час укладання форвардного контракту", – йдеться у повідомленні.

У випадку невиконання умов форвардного контракту, Товариство в обов'язковому порядку звертається до правоохоронних органів та судових інстанцій.