друкувати


В листопаді до України приїде торговельна місія США

27 вересня 2018, 07:30

В Україні у листопаді очікують торговельну місію США, у межах якої делегація американського бізнесу займатиметься питаннями поглиблення економічної співпраці. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Нагадаємо, що Міністерство торгівлі США з 12 червня 2018 року припинило дію антидемпінгового мита стосовно нітрату амонію (твердої аміачної селітри) з України.

Повідомляється, що Україна і США обговорили підготовку до візиту торговельної місії США до України, який заплановано на листопад 2018 року.

У рамках торговельної місії, як зазначається, до Києва приїде потужна делегація американського бізнесу для поглиблення економічної співпраці, зокрема, і в інфраструктурній сфері.

Українська сторона вбачає перспективною співпрацю між Україною та США в логістиці та інфраструктурі. Розвиток портів через реалізацію концесійних проектів, розбудова регіональних аеропортів – ці та інші напрямки ми можемо не тільки обговорювати, а й спільно реалізовувати", – наголосив міністр інфраструктури Володимир Омелян.