друкувати


Аграрна партія, попри потужну зовнішню атаку, впевнено готується до виборів, – Віталій Скоцик

25 вересня 2018, 18:03

Аграрна партія – самодостатня, незалежна, структурована політична сила, яка готова самостійно брати участь у президентських і парламентських виборах 2019 року. Жодної необхідності об’єднуватися з будь-якої іншою партією у політсили немає.

Читайте до теми: Бунт в Аграрній партії – в чому причини?

Про це заявив під час прес-конференції в Полтаві лідер Аграрної партії Віталій Скоцик, пише офіційний ресурс АПУ.

Наша цінність у нашій незалежності й самодостатності, тому проти партії та її голови й розвернули таку брудну боротьбу. Отримати контроль над Аграрною партією сьогодні не в змозі ніхто. Така політична сила покликана зруйнувати стару, прогнилу олігархічну систему, яка сформувалася протягом 27 років незалежності України. Старе ніколи легко не пускає нове. Але ми вистоїмо, і Аграрна партія самостійно ітиме на президентські та парламентські вибори, а також на місцеві вибори 2020 року», – зазначив Віталій Скоцик.
 

Політик наголосив, що ефективні реформи в країні можна провести за два-три роки. Однак головна передумова цього – оновлення парламенту та створення цілісної системи управління державою

Українську економіку не врятують олігархи і ті, хто представляє їхні інтереси в парламенті й уряді. В умовах глобальної конкуренції Україна має переслідувати чітку мету – бути самодостатньою, заможною державою, а для цього у владі мають бути люди з високими професійними здібностями та високими моральними якостями, для яких головний пріоритет – розбудова власної держави. Саме таких однодумців і об’єднує Аграрна партія», – наголосив Віталій Скоцик.
 

У рамках поїздки на Полтавщину лідер Аграрної партії Віталій Скоцик взяв участь у роботі виконкому Полтавської обласної організації Аграрної партії, де разом з активом обговорив, як нагальні питання роботи місцевого осередку так і подальший розвиток партії в загальнонаціональному масштабі.