друкувати


На Кіровоградщині затримали 27 осіб під час спроби захопити урожай

21 вересня 2018, 18:00

Поліція запобігла рейдерському захопленню полів одного з агропідприємств у Кіровоградській області та затримала 27 осіб. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Кіровоградській області.

Нагадаємо, фермерське господарство «Строгого О.Ф.» повернули законним власникам.

19 вересня поліцейські отримали інформацію про те, що невідомі намагаються зібрати врожай на полі фермерського господарства. Працівники поліції прибули на місце для забезпечення порядку.

Водночас вони отримали повідомлення про те, що на іншому полі невідомі в балаклавах пошкодили сільгосптехніку. Невідомі намагалися втекти з місця події на автомобілях, але поліцейські застосували вогнепальну зброю, пошкодивши зловмисникам колеса.

Подію слідчі поліції кваліфікували за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 15 ч. 5 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу)", — йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про повідомлення вказаним особам про підозру та обрання їм запобіжного заходу у вигляді арешту.