друкувати


Відеозвернення голів обласних партійних організацій АПУ про недовіру Віталію Скоцику

17 вересня 2018, 13:02

Конфлікт всередині Аграрної партії України між головою політсили Віталієм Скоциком та низкою голів обласних організацій АПУ наближається до критичної відмітки.

Детальніше про розвиток подій у матеріалі: Бунт в Аграрній партії – в чому причини?

Нагадаємо, 15 вересня Віталій Скоцик ініціював збори політради партії, щоб виключити з її лав бунтівних однопартійців та змінити Статут організації. Але, як стверджують опальні аграрії, ці збори пройшли з порушеннями чинних правил –  без кворуму, а отже і без відповідної кількості голосів для вирішення будь-яких питань, поставлених під час зустрічі.

Я звернувся через засоби масової інформації до голови партії, до всіх однопартійців – давайте зустрінемося, давайте домовимося! І черговий раз не було ніякої відповіді. Аж вночі прийшло повідомлення (Від В. Скоцика, - Ред.), що вони десь в лісі збираються на якіхось консперативних зборах. Перед тим прийшла телеграма, що буде проведена політрада у головному офісі. Після цього, повідомлення про перенесення політради нагадує 1933 рік і засідання «трійки» на якому будуть вирішувати долю партії», – заявив голова Львівськї обласної організації АПУ Іван Кільган.

У свою чергу, голови обласних організацій АПУ записали 15 вересня відеозвернення, у якому висловили всі свої претензії до Віталія Скоцика, як до голови Аграрної партії України.