друкувати


Віктор Слаута заперечує, що приносив гроші Едуарда Ставицького в Аграрну партію

15 вересня 2018, 11:21

Колишній аграрний міністр та віце-прем’єр з аграрних питань в урядах Віктора Януковича Віктор Слаута спростовує інформацію про свою причетність до  фінансування Аграрної партії України (АПУ) за кошти колишніх регіоналів. Про це він  розповів в ексклюзивному коментарі AgroPolit.com.

Нагадаємо, що раніше член політради АПУ Алім Міщук та замголови цієї партії Олег Корбан повідомили, що голова політсили «Віталій Скоцик повністю контрольований Віктором Слаутою (екс аграрний міністр та екс-віце-прем’єрв уряді Віктора Януковича) і діє за його чіткими вказівками».

На уточнююче питання видання чи правда, що він є радником Віталія Скоцика Слаута відповів:

Да, ну що ви таке говорите. Я? «Не царское это дело», радником в з кимось бути!!! На  зарплаті не був і  не є, тому ніде, нікого  і нічого.  Я просто з 22 річнім стажем член Аграрної партії України Віктор Андрійович Слаута».

 AgroPolit.com запитав Віктора Слауту чи правда те, що саме він фінансує АПУ за гроші регіоналів. «Поняття такого не маю. По-перше, я з регіоналом не був… Це бред», -  каже він. На ремарку про те, що в поширеній окремими  членами інформації йдеться про гроші  екс-міністра Едуарда Ставицького Слаута відповів: «А хто це такий?... А не має там Столипіна?».