друкувати


Аграрний комітет ВР рекомендував привести Закон «Про побічні продукти тваринного походження» у відповідність з вимогами законодавства ЄС — прес-служба

27 січня 2016, 17:29

Комітет Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин на черговому засіданні 26 січня 2016 р. рекомендував парламенту підтримати у другому читанні законопроект «Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною щодо узгодження його положень у сфері поводження з продуктами тваринного походження, що належать до категорії ІІ, з вимогами законодавства ЄС)» № 2150а від 23.06.2015 р.. Про це повідомив один з членів комітету народний депутат Олег Кулініч.

За його словами, прийняття законопроекту дозволить привести положення Закону України «Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною» у сфері поводження з продуктами тваринного походження, що належать до категорії II, у відповідність з вимогами законодавства ЄС, а також усунути надмірні та необґрунтовані перешкоди для розвитку тваринництва та рослинництва в Україні.