друкувати


Скільки фермерів на Львівщині отримали державну допомогу

12 вересня 2018, 11:40

Державну допомогу на Львівщині отримали лише чотири фермери, представивши бізнес-плани розвитку своїх господарств за різними напрямками. Про це повідомляє kurkul.com.

Нагадаємо, що керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства України провалило державну програму фінансування фермерів із бюджету.

В повідомленні ідеться, що загалом сума допомоги фермерам Львівської області становила  1,7 млн грн. Також повідомляється, що всього, на фінансову підтримку аграріїв Львівщини з обласного бюджету виділено 19,6 млн грн.

 

Держдопомогу отримали лише чотири фермери, представивши бізнес-плани розвитку своїх господарств за різними напрямками, - ідеться в повідоменні.

Коштом держвидатків придбано обладнання для доїння кіз, 6 тракторів, гноєтранспортер, часникову саджалку, зерновоз, встановлено 2 системи крапельного зрошення. Крім того посаджено по 4 га малини та суниці садової, придбано саджанці винограду, малини та лохини, племінне поголів’я свиней та корів, а також створено 20 нових робочих місць.