друкувати


Аграріям пропонують придбати техніку дешевше

11 вересня 2018, 14:05

На Міжнародній промисловій виставці AGROEXPO-2018 аграрії мають змогу купити сільгосптехніку всіх можливих видів дешевше. Про це повідомляє landlord.ua.

Нагадаємо, що українські виробники сільськогосподарської техніки вперше візьмуть участь у найбільшій агропромисловій виставці Європи — AGROSHOW 2018, яка традиційно відбудеться в Польщі у Беднарах поблизу Познані з 20 по 23 вересня 2018 року. 

Повідомляється, що, за умови першої акції, у разі підписання безпосередньо на виставці договорів на купівлю техніки, аграрій отримував знижку від 5%. Друга передбачає дисконт від 10%, якщо техніка придбавалася прямо з виставки.

VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018, яка триватиме з 26 по 29 вересня, пройде на рекордній для України площі. У цьому році площа однойменного виставкового комплексу  зросла до 125 000 м² (відкритий виставковий майданчик – 102 300 м², критий павільйон – 22 700 м²).

Особливістю AGROEXPO є те, що новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна побачити не тільки на статичних експозиціях, а й безпосередньо в роботі в полі. Кожного дня на спеціальному полігоні демонструватиметься понад 30 агрегатів (дискові борони, сівалки, плуги, культиватори, обприскувачі та ін.) різних вітчизняних брендів – «Лозівські машини», «Червона Зірка (Ельворті)», «Укрсільгоспмаш», «Велес-Агро», а також іноземних – «Lemken», «Case H», «Kuhn», «Gregoire Besson».

Одним із найфеєричніших дійств на AGROEXPO-2018 стануть Міжнародні змагання зі стронгмену. Організатор – Федерація стронгмену України. Команда українських богатирів зійдеться у спортивному протистоянні з найсильнішими атлетами з різних країн. Головним суддею змагань виступить володар титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василь Вірастюк.

Виставку автомобілів «Autoland» розширено з 5 500 м² до 6 500 м². На виставці будуть представлені легкові автомобілі та позашляховики відомих світових брендів – Mercedes, Lexus, Volkswagen, Toyota, Mitsubishi, Peugeot, Opel, Hyundai та інші. Найвибагливішим автолюбителям стане «до смаку» тест-драйв позашляховиків та кросоверів, де кожен бажаючий може випробувати новинки світового автопрому.

Окремим блоком пройде культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок», який триватиме всі чотири дні виставки. Кожен знайде тут щось для себе: виступи народних колективів, найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби мистецтва з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих.

Загалом планується, що у VІ Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2018 візьмуть участь понад 600 профільних компаній та відвідають 35 000 осіб (у минулому році ‒ 27 250).