друкувати


Українські аграрії візьмуть участь в одній із найпрестижніших виставок у Китаї

30 серпня 2018, 14:41

Плодово-ягідний сектор АПК України представить свою продукцію на найбільшій галузевій Міжнародній виставці свіжих фруктів і овочів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Asia Fruit Logistica 2018. Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Нагадаємо, що з Китаю до ЄС підуть високошвидкісні поїзди через Україну.

У профільному міністерстві зауважили, що Україну на цій виставці представлять 5 українських компаній з 5 регіонів, а саме: ФГ «ГАДЗ», ТОВ «Мелітопольська черешня», ТОВ «Хладоконтакт» (ТМ Desento), ТОВ «АУСП ФРУТ» та ФГ «Ніжин Агроінвест». Ці компанії були відібрані за результатами Всеукраїнського конкурсу з відбору учасників, який був організований Асоціацією «Укрсадпром» та проектом USAID «Агросільрозвиток».

На виставці вже вдруге буде представлено українську продукцію галузі садівництва на стенді, організованому асоціацією «Укрсадпром» за підтримки проекту USAID «Агросільрозвиток», – йдеться у повідомленні Мінагрополітики.

Міжнародна виставка свіжих фруктів і овочів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Asia Fruit Logistica 2018 відбудеться 5-7 вересня 2018 року в м. Гонконг (Китайська Народна Республіка).