друкувати


На GRAIN UKRAINE 2018 обговорюватимуть як Україні перейти від аграрої до AgTech-країни

16 серпня 2018, 11:39

7-8 вересня в Одесі відбудеться міжнародна конференція GRAIN UKRAINE 2018, на якій  обговорюватимуть перспективи переходу України від аграрної до AgTech-країни. Про це повідомляє latifundist.com.

Нагадаємо, що III Міжнародна зернова конференція GRAIN UKRAINE 2018 в Одесі nfrj; зверне увагу на ризики експорту зернових.

Партнером інноваційного блоку конференції виступає Agrohub — платформа для впровадження інновацій в агросектор.

Повідомляється, що за останні п'ять років інвестиції в AgTech-стартапи в світі збільшилися майже в три рази, і в 2017 р перевищили $ 10 млрд на рік.

Як зазначив партнер Agrohub і асоційований партнер Civitta Кирило Криволап, існує кілька шляхів впровадження інновацій в аграрній сфері.

На нашій інноваційної панелі на GRAIN UKRAINE ми зберемо всі зацікавлені в інноваціях аудиторії і детально обговоримо на прикладах кейсів різних компаній ризики і переваги впровадження технологічних рішень, — повідомив Кирило Криволап.

Agrohub спільно з Radar Tech і МХП в 2017 році запустили перший український аграрний акселератор і розглянули 186 заявок від стартапів. Деякі успішні рішення для зернового ринку будуть презентовані на GRAIN UKRAINE в рамках пітчінговой сесії для трейдерів та логістичних компаній.

За 2018 рік ми планували охопити 15% операторів органічного ринку, а це близько 70 користувачів, але вже за два тижні роботи ми отримали більше 150 запитів на реєстрацію, — зазначає засновник Agroportex.Bio і один з учасників пітчінговой сесії Agrohub Innovation Panel Дмитро Титаренко.