друкувати


У БПП ініціюють зустріч Гройсмана з представниками бізнес-асоціацій — Козаченко

22 квітня 2016, 16:33

У фракції "Блок Петра Порошенка" ініціюють зустріч нового прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та представників різних профільних бізнес-асоціацій. Про це заявив народний депутат від БПП Леонід Козаченко.

"У найближчі дні ми плануємо організувати першу зустріч нового прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з найбільшими асоціаціями, які представляють реальний сектор економіки України", — повідомив Козаченко.

Нардеп підкреслив, що тільки в міцному співробітництві бізнесу з виконавчою та законодавчою владою, можна провести потрібні реформи.

"Пан Гройсман дав свою згоду на те, щоб бізнес-спільнота допомагала уряду. Якщо це буде з боку прем'єр-міністра не просто популістська заява, а конкретні дії всього нового складу Уряду, це позитивно позначиться на економіці, а також на добробут населення нашої країни . але співпраця має здійснюватися не тільки на рівні уряд-бізнес, а й на рівні підтримки з боку законодавчої влади. Це також означає, що потрібно працювати в тісному контакті з професійною бізнес-середовищем, профільними асоціаціями, які будуть не просто допомагати, а й контролювати правильність дій уряду і парламенту", — підкреслив він.

За його словами, саме професіонали допоможуть новому уряду підняти економіку.

"Багато нереалізованих проектів в економіці абсолютно реальні, але для того, щоб їх запускати, необхідне рішення тих, хто сьогодні при владі. Я вже не кажу про монетарну політику, фіскальну політику, боротьбі з корупцією, це теж - окремі напрямки, які вимагають досвіду і конкретики в діях виконавчої влади. Український бізнес готовий працювати над ними разом з урядом", — констатує депутат.