друкувати


Продаж молоко і м’яса на ринку дозволятиметься лише за наявності холодильника

20 липня 2018, 15:31

Київська міська адміністрація обіцяє закривати ярмарки, на яких продають м'ясо, молоко і швидкопсувні продукти без холодильників. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Нагадаємо, що нові випадки захворювання свиней на АЧС в Україні пов'язані з тим, що влітку завжди підвищується ризик поширення інфекцій, а також – із порушеннями правил транспортування і зберігання м'яса.

Як зазначається в повідомленні, реалізація продукції, яка швидко псується на столичних ярмарках допускається тільки за умови суворого і неухильного дотримання температурного режиму зберігання не вище +6 градусів. 

У разі фіксації порушень на ярмарках, організаторами яких є комунальні підприємства, підпорядковані Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, і районні адміністрації, департамент буде ініціювати припинення роботи такого ярмарку до осені, - повідомив директор департаменту Андрій Мельничук.

Це стосується м'яса свіжого та м'ясопродуктів, ковбасних і м'ясних виробів, молока і молочних продуктів, риби свіжої, мороженої, копченої, в'яленої і інших продуктів, умови зберігання та реалізації яких вимагають дотримання вищевказаної температури.