друкувати


В Африці відкрився Український торговий дім – платформа для малого і середнього бізнесу

17 липня 2018, 15:46

В Об'єднаній Республіці Танзанія (Африка) офіційно відкрився Український торговий дім  Global Ukrainian Distribution, Investment & Trading (G.U.D.I.T.). Про це на своїй сторінці у facebook написав його засновник Артем Гудков, повідомляє АgroРolit.com

Нагадаємо, що для українських виробників м'яса може відкритися ринок Африки.

Гудкові пояснив, що мета проекту – надати можливість українському малому і середньому бізнесу вийти і закріпитися на ринках країн субсахарської Африки, побудувати «гармонійний симбіоз українського і африканського бізнесі».

 

Після тривалого вивчення регіону наш вибір зупинився на Об'єднаній Республіці Танзанія. Саме ця країна в її нинішньому економічному стані, з урахуванням всіх внутрішньодержавних перетворень, є однією з найбільш комфортних країн для реалізації механізму роботи торгового дому,  – зазначив він.

За словами Гудкова, метою проекту є надання можливості українському малому і середньому бізнесу вийти і закріпитися на ринках країн субсахарської Африки.


Ми хочемо побудувати гармонійний симбіоз українського і африканського бізнесів. Торгівля - це стартовий етап, необхідний для подолання стереотипів українських підприємців щодо роботи в Африці. Ми орієнтуємося в більшій мірі на переробку, виробництво, будівництво, великі інфраструктурні та енергетичні проекти, – сказав він.

Також він зазначив, що торгівля – це стартовий етап, необхідний для подолання стереотипів українських підприємців щодо роботи в Африці.

 Ми орієнтуємося в більшій мірі на переробку, виробництво, будівництво, великі інфраструктурні та енергетичні проекти, – уточнив Гудков.

Також він зауважив, що G.U.D.I.T. – це платформа, яка дозволить українським приватним і державним компаніям презентувати свої товари і послуги для африканців, і, в свою чергу, африканського бізнесу презентувати свої інвестиційні та торговельні можливості.


Найближчим часом ми постараємося більш детально розповісти про можливості проекту. Але вже зараз на сайті проекту є форма учасника проекту, заявку в якій може залишити будь-яка українська компанія. Наперед просимо набратися терпіння. Ми зв'яжемося з кожною компанією, яка заповнила форму, – написав Гудков.