друкувати


В Україні розпочали боротьбу із транспортним рейдерством

13 липня 2018, 13:30

Активісти ГО Бізнес-Варта розпочнуть боротьбу із рейдерством у сфері транспортних послуг. Про це повідомляє прес-служба організації.

Нагадаємо, аграріїв кличуть на антирейдерський форум 31 липня.

Зокрема, громадська організація розширяє напрями своєї діяльності, щоби максимально протидіяти спробам обікрасти чи зруйнувати підприємницьку діяльність. Два таких напрями: «Інфраструктурний» та «Нормотворчий і правозахисний» були презентовані під час круглого столу 11 липня.

Чому інфраструктура? Тому що вона безпосередньо впливає на весь бізнес та економіку країни. За словами куратора цього напряму колишнього першого заступника профільного міністра Володимира Шульмейстера, реформування та розвиток цієї галузі може дати 20-відсоткове зростання.

Сьогодні організація має низку інструментів, які не мають інші. Зокрема, ми є членом міжвідомчої урядової антирейдерської комісії, що дозволяє виносити проблеми підприємців на найвищий рівень. Крім того, нам вдалося об’єднати народних депутатів різних фракцій, які відкидають власні політичні погляди і працюють на захист сумлінного бізнесу. Це дає натхнення, сили та можливості розвиватися, створювати нові напрями, як, скажімо, інфраструктурний", – додала директор «Бізнес-Варти» Ольга Матвіїва.