друкувати


Аграрну партію намагаються «розірвати»

5 липня 2018, 10:27

Аграрна партія втрачає… біг-борди на Одещині.  Таку заяву у себе на сторінці в ФБ розмістив голова політсили Віталій Скоцик.

Нагадаємо, що нещодавно з лав АПУ  вийшов колишній нашоукраїнець Роман Безсмертний через  конфлікт із головою партії  Віталієм Скоциком. Минулого року зі складу політради АПУ виключили кількох аграріїв – Олександра Бакуменка та Леоніда Козаченка. А 4 грудня 2016 року на з’їзді партії виключили з управління партією неугодних йому аграріїв (про що говорили самі ж партійці) та фактично посилив у керівництві політсили групи «нашоукраїнців» на чолі з Романом Безсмертним та Віктором Матчуком.

Більше про це читайте у матеріалі «Закат» АПУ, або Чи перестає Аграрна партія бути аграрною?». На думку політолога Тараса Березовця, найближчим часом можливе перезавантаження Аграрної партії — з неї зліплять Мерську.

Першою здригнулася Одеса. Поки невідомо хто, але дали команду негайно зняти наші борди в центрі південної Пальміри. Перші три здерли  за півгодини! Дайош демократію", — пише Віталій Скоцик.