друкувати


На Одещині рейдери намагалися зібрати урожай з полів сільської громади

25 червня 2018, 07:35

Чергова спроба рейдерського захоплення відбулася у селі Станіславка Подольського району Одеської області. У протиправних діях стосовно своєї землі мешканці села звинувачують народного депутата України Олексія Гончаренко. Про це повідомляє media.uagroup.ua.

Нагадаємо, через рейдерство «Братський маслопресовий завод» втратив обладнання на мільйони гривень.

«Угрупування, організоване народним депутатом Олексієм Гончаренком, з його поплічниками: депутатом Одеської обласної ради Сергієм Паращенком, а також посібниками — головою Подільської райдержадміністрації Русланом Пітаком, головою ОТГ Сергієм Паламарчуком та іншими земельними рейдерами застосували силу проти землеробів. Вони найняли тітушок, щоб зібрати чужий хліб! А ті за "сто баксів" почали бити людей на їхній рідній, облитій трудовим потом землі! Відповідальність неминуча! А поліція має бути з народом, а не з бандюками» – з такою заявою голова ГО «Антикорупційний рух В.Наливайченка» Василь Вовк звернувся 20 червня до правоохоронних органів.

Натомість протилежна сторона усі звинувачення жителів Станіславки відкидає, а також заперечує факт силового протистояння із мешканцями села. Наразі правоохоронці продовжують з’ясовуватимуть усі обставини конфлікту, а селяни збираються й надалі відстоювати свої права. Як на полі, так і у суді.