друкувати


Антирейдерський закон розглянуть у парламенті на цьому тижні

19 червня 2018, 12:10

На цьому пленарному тижні Верховна Рада України включила до порядку денного законопроект, щодо протидії рейдерству №8121. Про це пише заступник голови аграрного комітету, народний депутат України Олександр Бакуменко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що зміни у законі №8121 можуть захистити бізнес і майно від рейдерства. Законопроект №8121 "Про внесення змін щодо протидії рейдерству" посилить захист аграріїв від рейдерських нападів.

«Це надзвичайно важливий законопроект. Він комплексний, спрямований на законодавче врегулювання питань захисту майнових прав власників та користувачів земельних ділянок, запобігання протиправному поглинанню і захопленню аграрних підприємств. Звернувся до колег із проханням підтримати цей законопроект», – розповідає він.

Окрім цього, Бакуменко зазначив, що зараз в аграрному комітеті до другого читання опрацьовуються надважливі земельні та євроінтеграційні законопроекти, які найближчим часом будуть внесені на розгляд Верховної Ради.

«Ми нашим комітетом будемо просити про проведення «аграрного дня» з метою їхнього невідкладного розгляду на поточній сесії – у липні. У свою чергу, Андрій Володимирович відзначив, що наш аграрний блок законопроектів має найбільшу кількість, що стосується саме євроінтеграції та запевнив у можливості проведення аграрного дня, «повторити та закріпити успіх», який був минулого разу при розгляді аграрних законопроектів», – наголошує він.