друкувати


Під стінами «Братського маслопресового заводу» тривають протистояння

16 червня 2018, 13:50

У ці хвилини під стінами «Братського маслопресового заводу», який розташований у Миколаївській області, тривають сутички. Про це повідомляють активісти Бізнес-Варти.

Нагадаємо, через рейдерство «Братський маслопресовий завод» втратив обладнання на мільйони гривень.

Адвокати та члени ГО «Бізнес-Варта» на чолі з головою організації Ольгою Матвіївою, намагаються мирним та законним шляхом знайти вихід зі складної ситуації.

Слідом за особами, невідомими нам, які вибігли з території комплексу, вийшло кілька працівників, зокрема й жінки. Серед них явно був помітний заводій, який підбурював людей до криків. Люди кричали, що їм все одно, хто власник, аби їм була зарплата і робоче місце та стаж", – розповідає Матвіїва.

За словами активістки, працівники змішалися з тітушками. Почали трощити автомобіль, котрий стояв поруч, та провокувати бійку.

На наш захист стала наша охорона та працівники Корду. Ми з юристом зуміли відвести людей в сторону від шарпанини озброєних молодиків. Почали з ними говорити. Вони розповідали нам, що їх турбує, ми пояснювали, що ж відбувається насправді. Після хвилин 15 емоційних розмов, з людьми дійшли порозуміння і колектив пішов додому", – додає Матвіїва.