друкувати


Через рейдерство «Братський маслопресовий завод» втратив обладнання на мільйони гривень, — Мірошніченко

14 червня 2018, 10:10

Внаслідок рейдерства аграрне підприємство «Братський маслопресовий завод» втратило обладнання на мільйони гривень. Про це повідомив народний депутат, голова Ради ГО «Бізнес-Варта» Іван Мірошніченко.

Нагадаємо, на підприємстві проводяться обшуки з метою виявлення майна. Злочинці викрали з заводу систему водопідготовки котельні, відсутність якої веде до руйнування паропроводів та котлів.

Після винесення постанови представники сторони, яка захопила підприємство, залишилися на його території.

За словами Мірошніченка, власникам передали на зберігання їх майно, але фізично вони не мають можливості забезпечити його зберігання. 

Ми, як депутати, зробимо поїздку в регіон, будемо спілкуватися із керівництвом області, з керівництвом силових структур, обласної прокуратури. Ми будемо боротися, поки власники не отримають це підприємство", – зазначив нардеп.

Нардеп переконаний, що ніхто не зможе повернути власникам ті втрати, які вони понесли за ці роки. 

Фізично ми не можемо потрапити на територію заводу, так як на цій території знаходяться інші сторонні особи. Ми запропонували їм ознайомитися із постановою, запропонували допустити нас до майна, за зберігання якого ми несемо кримінальну відповідальність. На всі ці прохання нам було відмовлено, - додала директор ГО «Бізнес-Варта» Ольга Матвіїва.