друкувати


Останні деталі у справі затримання керівництва «Агромарсу» – оновлюється

14 червня 2018, 16:30

На власників і керівників комплексу «Агромарс» було накладено арешт на 60 діб, а також для кожного із затриманих оголосили суми застави. Про це повідомляє Latifundist.com.

Нагадаємо, поліція затримала власників агрохолдингу «Агромарс» за підозрою в організації пташиного могильника і забруднення навколишнього середовища в Київській області.

14 червня 13:00 Вадим Івченко і група нардепів готові взяти на поруки власників «Агромарсу».

Народний депутат України (фракція «Батьківщина»), заступник голови аграрного комітету ВРУ Вадим Івченко і ще кілька його колег , а також підприємців і аграріїв готові взяти на поруки власників і топ-менеджерів «Комплексу Агромарс», повідомляє Latifundist.com.

14 червня 12:00 Апеляційний суд Києва розглядає справу керівника «Агромарсу» Євгена Сігала

Біля стін суду зібралися близько 300 осіб. Як виявилося, це не співробітники Комплексу Агромарс, а «споживачі» Гаврилівських курчат.

11 червня 19:00 Співвласниця Гаврилівських курчат вийшла під заставу

За Марину Сігал внесли заставу в розмірі 90 млн грн.

Рішенням суду для співзасновників «Комплексу Агромарс» Євгена та Марини Сігал, а також керівника структурного підрозділу агрокомпанії Івана Зозулі обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб (до 4 серпня поточного року) з можливістю внесення застави в сумі 80 млн грн, 90 млн грн і 84 млн грн для кожного з них відповідно.

Водночас, коли на лаві підсудних опинився Євген Сігал, захист попросив провести судове засідання в закритому режимі. Аргумент: обвинувачений – пенсіонер, і підвищена увага ЗМІ може нашкодити його здоров'ю. Суд задовольнив прохання захисту.

Крім того, адвокат під час заслуховування рішення щодо своєї підзахисної Марини Сігал пообіцяв подати апеляцію і дивувався, чому питання з господарської площини перейшло в кримінальну.

Оголошення рішення суду щодо президента комплексу "Агромарс" Марини Сігал:

Адвокати кожного з обвинувачених заявили, що подаватимуть апеляцію на ці рішення.

Захисник Марини Сігал заявив, що необхідної суми для внесення застави у його підзахисної немає.