друкувати


В Черкасах UKRAVIT відкрив Інститут здоров'я рослин

7 червня 2018, 18:10

В Черкасах ГК UKRAVIT відкрила першу в Україні наукову платформу світового рівня з досліджень в сфері агро – Науково-дослідний інститут «Інститут здоров'я рослин» (Crop Care Institute).

Про це повідомляє latifundist.com.

В повідомленні ідеться, що науковий центр – це не альтернатива держустановам. Група компаній  закупила найсучасніше обладнання, яке тільки є в найрозвиненіших країнах світу. Її фахівці хочуть, щоб саме в Україні вироблялися цікава продукція.

 

 

Вчені, коли бачать обладнання та умови в нашому центрі, – дуже раді. Це новий стандарт якості продукції для всього аграрного сектору України. Ми отримали землю не в спадок від наших батьків, ми її позичили у наших дітей. Це наша відповідальність перед майбутніми поколіннями", – розповів власник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.

Він наголосив, що тепер кожен може перевірити всіх своїх постачальників і зрозуміти, чи за справедливу ціну куплено продукцію.

Ви хочете зрозуміти, за справедливу чи ціну берете ЗЗР, – ми зробимо повний аналіз речовин, які в цьому продукті містяться. Ви зрозумієте, чи відповідає він заявленій якості. Те ж саме з якістю насіння. Так, ви зможете вивчати добрива, які необхідні рослині. Якщо виникла якась проблема, ви зможете проаналізувати, які ЗЗР використовувалися, в якій кількості, аж до дрібних домішок", – поділився власник UKRAVIT.

В ході відкриття науковий керівник Інституту здоров'я рослин Ліон Штейнберг зазначив, що напрацювання установи можуть перерости в державні програми, зокрема, по боротьбі з контрафактом. Уже зараз Інститут надає послуги з перевірки продукції контрагентів на наявність контрафакту.