друкувати


Раду просять підтримати «аграрні» законопроекти в другому читанні

4 червня 2018, 15:37

Сьогодні в Аграрному комітеті Верховної Ради України доопрацьовуються важливі «аграрні» та євроінтеграційні законопроекти, які найближчим часом будуть винесені на розгляд до сесійної зали. Про це на своїй сторінці у Facebook, після засідання Погоджувальної наради, написав народний депутат Олександр Бакуменко.

Також він зазначив, що дуже вдячний колегам-депутатам за успішно проведений «аграрний день», який відбувся минулого пленарного тижня.

Упевнений, що врегулювання на законодавчому рівні питань, які пропонуються до вирішення у законопроектах, прийнятих за основу, забезпечить ефективне використання масивів земель сільськогосподарського призначення, надасть потужний поштовх для подальшого розвитку фермерського руху та аграрної галузі в цілому. Наразі ці законопроекти доопрацьовуються з урахуванням пропозицій та поправок народних депутатів і найближчим часом будуть внесені на розгляд Верховної Ради у другому читанні", – зазначив О. Бакуменко.

Також, на його думку, не менш важливим є антирейдерський законопроект №8121, який необхідно включити на наступний пленарний тиждень до порядку денного та прийняти.

Зараз нам необхідний час, щоб узгодити його з Міністерством юстиції. Маю надію, що наступного тижня ми вже його нарешті ухвалимо", – написав Олександр Бакуменко.

Також депутат зазначив, що звернувся до голів депутатських фракцій та груп із проханням підтримати зазначені законопроекти під час їхнього розгляду у другому читанні.