друкувати


Володимир Лапа та керівники терорганів Держпродспоживслужби обговорити основні питання функціонування Служби в регіонах — прес-служба Держпродспоживслужби

15 квітня 2016, 13:36

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа провів нараду з виконуючими обов’язки керівників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та у м.Києві. Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

Зокрема, Володимир Лапа наголосив на необхідності оперативного вирішення питань, які пов’язані з формуванням штатів працівників на всіх рівнях і забезпечення їх фінансуванням.

«Для того, аби отримати своєчасне фінансування, необхідно до 20 квітня завершити процес створення територіальних органів», — зазначив він.

При цьому Голова Держпродспоживслужби нагадав, що всі керівники головних управлінь на місцях призначатимуться виключно на конкурсній основі: «Будуть конкурси. Хто їх пройде і проявить себе — залишаться працювати. Наголошую, що конкурси будуть проводитися прозоро і публічно — весь процес супроводжуватимуться відеофіксацією», — зауважив Лапа.

Під час зустрічі обговорювалися організаційні питання, функціонування мережі територіальних органів Служби, лікарень та лабораторної мережі по всій території України. Окремо піднімалося питання роботи лабораторій на ринках.

«Для вирішення таких складних питань як функціонування лабораторій, ми хочемо залучити українських фахівців та представників донорських організацій, які зможуть об’єктивно оцінити їх стан, рівень оснащення, а також запропонувати оптимальну допомогу», — додав голова.