друкувати


Петро Порошенко запропонував «DP World» інвестувати в АПК

27 травня 2018, 08:27

Президент України Петро Порошенко запросив «DP World» – одного з найбільших світових портових операторів – інвестувати не лише в розвиток портової інфраструктури в Україні, а й у залізничний транспорт та сільське господарство. Про це він зазначив під час зустрічі з головою ради директорів та головним виконавчим директором групи компаній «DP World» Султаном Ахмедом бін Сулаїмом, повідомляє сайт Президента.

Нагадаємо, що Президент заявив, що, відповідно до енергетичної стратегії до 2035 року, частка відновлювальної енергетики у загальному постачанні в Україні має становити 25%.

П. Порошенкот відзначив участь голови ради директорів групи компаній «DP World» у засіданні Національної інвестиційної ради та подякував за спільні зусилля із покращення інвестиційного клімату в Україні.

Глава держави також наголосив на важливості збільшення можливостей для інвестування в Україні та запросив групу компаній «DP World» інвестувати не лише в розвиток об’єктів портової інфраструктури. Співрозмовники обговорили плани компанії щодо участі у програмі приватизації в Україні та продовження інвестування в економіку нашої держави у галузях залізничного транспорту та сільського господарства", – йдеться у повідомленні.

Голова ради директорів групи компаній «DP World» Султан Ахмед бін Сулаїм подякував Президенту України за можливість участі у засіданні Національної інвестиційної ради, назвавши цю зустріч дуже корисною для представників бізнесу.