друкувати


Оприлюднено рейтинг ефективності депутатів за 7-8 сесію

16 травня 2018, 09:35

100% присутність під час 7-8 сесій у 6 депутатів аграрного комітету, серед яких — Бакуменко, Вадатурський, Дідич, Кулініч, Люшняк та Юрчишин. Про це у своєму аналітичному матеріалі «Аграрна 30-ка: результати діяльності депутатів аграрного комітету за 7-му та 8-му сесію», повідомляє AgroPolit.com.

Читати до теми: Результати голосування аграрних депутатів за збитки на 10 млрд грн для дрібних виробників - детальний список

Аналіз свідчить, що переважна більшість депутатів відвідувала засідання аграрного комітету. В цілому досить великий відсоток відвідуваності засідань комітету: в середньому — 20 депутатів із 30.

Так, 100% присутність під час обох сесій у 6 депутатів — Бакуменко, Вадатурський, Дідич, Кулініч, Люшняк, Юрчишин. Не пропускали жодного засідання комітету під час 7-ї сесії (окрім названих вище депутатів) також Кучер та Мушак, 8-ї — Мірошніченко, Хлань, Дмитренко, Бриченко, Кіт, Івченко, Заболотний та Вітко. По одному «зальоту» мають 4 депутати (7-ма сесія) та 5 (8-ма). Доповнюють перелік Бобов (2 візити) та Єдаков із 3-разовою присутністю протягом 7-ї та першої половини 8-ї сесії.

Повне ігнорування засідань рідного комітету продемонстрували Добкін, Корнацький та Омельянович. Якщо порівнювати кількість присутніх за аналогічні періоди обох сесій, то присутніх на 8-й збільшилося на 7%.

Більше деталей дивіться у інфографіці за посиланням.