друкувати


Сьогодні нардепам БПП презентують коаліційний угоди і новий склад Кабміну — офіційно

11 квітня 2016, 11:47

На засіданні фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП) народним депутатам представлять коаліційну угоду, а також список нового складу Кабінету міністрів України. Про це повідомила нардеп від БПП Світлана Заліщук в ефірі одного з українських телеканалів у неділю.

За її словами, під час засіданні фракції буде презентовано "кінцевий текст" угоди про коаліцію, а також "кінцеве розуміння" того, хто увійде до нового складу уряду. Оскільки, на думку нардепа, питання стосується не просто призначення, а саме "хто ці прізвища".

Заліщук також прогнозує, що новий склад українського уряду буде схвалений вже на цьому тижні. Однак зазначила, що в українській політиці з 100% -ою впевненістю можна ні про що стверджувати.

 Проте, за її словами, згідно з її інформацією, це має статися вже на цьому тижні. Нардеп додала, що днями також буде прийнято рішення і про призначення нового генерального прокурора України.

Нагадаємо, як повідомляв УРА-Інформ, 10 квітня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв рішення піти у відставку. У вівторок, 12 квітня, подання буде внесено до Верховної Ради.