друкувати


На Львівщині запрацював новий елеваторний комплекс

16 квітня 2018, 10:35

13 квітня, у селі Новосілки-Гостинні Самбірського району Львівської області ввели в експлуатацію сучасний елеваторний комплекс ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед». Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, на початку березня на Львівщині з'явився ще один елеватор.

«Відкриття нового підприємства це, передусім, нові робочі місця. Дуже важливо в цьому контексті мати можливість відкривати їх не лише біля Львова, а й у різних селах по всій області. Робота має бути біля рідної домівки, а не за океаном. Від кожного з нас залежить добробут і процвітання нашої країни. Ми самі собі з Божою допомогою та спільними зусиллями збудуємо сильну, міцну державу», — зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Підприємство застосовує ефективну бізнес-модель поєднання європейського досвіду з українськими реаліями та можливостями. Господарська діяльність і облік ведуться за новітніми програмними технологіями, доповненими супутниковим зв’язком та GPS-системами.

«Цей елеватор це наша нещодавна інвестиція. Він здатен зберігати до 12 тис. тонн зерна. Встановлення такого елеватора дозволить збільшити ефективність нашого виробничого блоку. Зерно проходить кілька етапів: при потребі відбувається очистка, після цього зерно сушать та розподіляють для зберігання. Наявність такого елеватора дозволяє забезпечити високу якість зерна. Більшість зерна постачаємо на експорт, але й на внутрішній ринок теж. Окрім зерна ми вирощуємо ячмінь, пшеницю, ріпак та сою. Зміна культур дозволяє землі відновитись та зберегти свої властивості. Потенціал західного регіону дуже високий у контексті сільськогосподарського сектору. Успішність бізнесу не може реалізуватися без людського фактору, тому ми багато часу й зусиль приділяємо навчанню та підвищенню фаховості наших працівників», — наголосив директор підприємства «Агро ЛВ Лімітед» Андреа Б`янко.