друкувати


Аграрії звернулися до влади — прес-служба

10 квітня 2016, 15:45

Представники професійних громадських об'єднань вчергове звернулись із відкритим листом до влади. Про це повідомляє прес-служба УАК.

Аграрії стверджують, що не зважаючи на великий резонанс, численні пропозиції та звернення асоціацій до влади, а також важливість для нормального функціонування агросектору, процес внесення змін до законодарства щодо оподаткування сільгоспвиробників умисно затягується.

Тож представники професійних громадських об`єднань вимагають від влади невідкладно вжити заходів для пошуку оптимального рішення щодо виходу із цього складного становища.

"Нами запропоновані реальні законодавчі зміни, які компенсують втрати Державного бюджету у разі підтримки законопроекту №3851-1. Це дасть змогу переконати Міжнародний валютний фонд у доцільності даного рішення. Переконливо просимо Вас, згідно регламенту Верховної Ради України, поставити на порядок денний чергового пленарного засідання законопроект №3851-1 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо захисту прав платників податку на додану вартість, в тому числі сільгосптоваровиробників", який пройшов розгляд у профільних комітетах", — говориться у листі до Голови ВРУ.

У разі неврахування інтересів аграріїв протестні акції під стінами ВРУ можуть бути продовжені.