друкувати


"Укрзалізниця" запросила учасників ринку зерна разом подумати про перевезення нового врожаю

29 березня 2018, 15:28

Для ефективного та планомірного перевезення залізничним транспортом зерна врожаю 2018 року "Укрзалізниця" пропонує учасникам ринку разом виробити оптимальну модель перевізної кампанії. З такою заявою на сайті «Укрзалізниці» звернувся директор з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев повідомляє АgroРolit.com.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» планує розпочати виробництво покращених зерновозів на власних заводах.

В повідомленні ідеться, щоби продемонструвати відкритість, «Укрзалізниця» оприлюднює інформацію щодо залізничних станцій, які здійснюють навантаження зернових.

Для того, щоб ефективність нашої роботи і прийнятих рішень була абсолютно прозорою, ми сьогодні надаємо ринку повну статистичну інформацію по станціях, яку кількість зернових вантажів було навантажено і вивантажено упродовж попередніх 2016-2017 років, а також про фронти навантаження, вантажоспроможність станцій та кількість отриманих станціями заявок. Оприлюднення цих даних свідчить про безпрецедентну відкритість «Укрзалізниці» до співпраці з ринком", – зазначив Андрій Рязанцев.

За його словами, такої ж відкритості та активної участі в підготовці кампанії з перевезення зерна нового врожаю «Укрзалізниця» сьогодні очікує і від своїх партнерів. У товаристві сподіваються, що на підставі оприлюдненої інформації по станціях представники ринку зерна запропонують своє бачення ефективної організації вивезення зерна врожаю 2018 року.

Залізничники, безумовно, сформують свою позицію і своє бачення, але ж ми хочемо почути пропозиції й інших учасників ринку. Наразі фахівці філії «Центр транспортної логістики» ПАТ «Укрзалізниця» здійснюють аналіз щодо перспективи роботи тих чи інших станцій, і ця інформація найближчим часом також буде доступною для наших партнерів", – додав Андрій Рязанцев.

Пропозиції зерновиків щодо організації кампанії з перевезення зерна в Укрзалізниці очікують на електронну скриньку: opanasenko@uz.gov.ua