друкувати


Бочки зі спиртом знайшли біля південно-західного державного кордону

29 березня 2018, 11:28

Прикордонники Чернівецького загону спільно з представниками управління захисту економіки в Чернівецькій області затримали автомобіль, в якому перевозилися бочки зі спиртом, неподалік кордону з Молдовою. Про це пише сайт Державної прикордонної служби України, повідомляє АgroРolit.com.

Нагадаємо, що на Буковині намагалися незаконно перевезти 10 т спирту.

Так, перевіряючи інформацію з оперативних джерел щодо можливого вивозу підакцизних товарів та їхнього подальшого збуту, правоохоронцями було виявлено покинутий автомобіль", –  ідеться в повідомленні.

Транспортний засіб спільною міжвідомчою групою у складі оперативних працівників Західного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонників відділу «Подвір’ївка» та співробітників УЗЕ в Чернівецькій області, виявили в лісовому масиві за 50 метрів від автошляху, який сполучає населені пункти Подвір’ївка та Зелена, що на Буковині.

Під час огляду покинутого мікроавтобуса «FORD Transit», у його салоні були виявлені 6 пластикових ємностей по 200 літрів кожна, з прозорою рідиною, запах якої був схожий на спирт, – повідомляє Державна прикордонна служба.

Наразі триває пошук власника автомобіля.