друкувати


НААН та Республіка Корея налагодили тісну співпрацю у багатьох сферах

19 березня 2018, 08:35

Президент національної академії аграрних наук України (НААН) Ярослав Гадзало та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея Лі Янг ГУ домовилися про співпрацю у багатьох сферах. Про це повідомляє прес-служба НААН, пише AgroPolit.com.

Нагадаємо, Китайська товарна біржа Bohai Commodity Exchange (BOCE) пропонує українським агровиробникам довгострокову співпрацю

Зустріч відбулася минулого тижня. На ній були обговорені обопільно прийнятні напрями співробітництва з відновлювальної енергетики, з розроблення модульної концепції «фастплант агро»; зі створення Наукового парку, який забезпечить поєднання інтелектуальних ресурсів науки, виробничих і фінансових ресурсів бізнесу для реалізації спільних бізнес-проектів у інноваційно-інвестиційно активних сегментах аграрного виробництва та ринку обох країн.

Зокрема, відпрацювання механізму через платформу «Агротехнополіс» на базі наукових установ НААН, на прикладі виробництва комерційно-затребуваних культур; послуг дослідно-експериментальної бази аграрної науки з селекційно-технологічного забезпечення виробництва", - йдеться у повідомленні.

Наступна зустріч для конкретизації умов співробітництва та їх документального оформлення запланована на квітень цього року.